Feestzaal Decoratie

Decoratie van feestzalen voor ieders budget!

Zaal inrichten huwelijk

Zaal inrichten huwelijk: help! Wat komt er allemaal bij kijken? Waar moet je aan denken? Vergeet je niets belangrijks? Middels dit artikel bieden we je een overzicht met zaken die betrekking hebben op het aankleden en decoreren van de zaal van jouw bruiloft.

De juiste zaal voor jouw huwelijk

Jullie hebben de perfect zaal gevonden. Precies de uitstraling en sfeer die bij jullie past. De locatie is geweldig en de voorzieningen sluiten helemaal aan bij jullie wensen. De zaal is niet te groot en niet te klein; precies goed voor het aantal gasten dat jullie verwachten.
Heb je eenmaal de knoop doorgehakt , dan kun je beginnen met de opzet van het inrichten van de zaal.

zaal inrichten huwelijk

Zaal inrichten huwelijk

Welkom!

Wees welkom: dit wil je natuurlijk uitstralen aan je gasten. Door een welkomsttafel bij de entree te plaatsen, waar ruimte is voor bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap in het gastenboek, maak je je gasten hierop attent.

Kort, vierkant, lang: het meubilair

Zorg er in de inrichting van de zaal voor dat er een goede balans ontstaat tussen het zitgedeelte (met stoelen en eettafels) en het sta-gedeelte (voorzien van klaptafels). Waar leg je het accent op in de zaal? Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw gasten en je eigen wensen hierin.

Wat betreft de eettafels is het goed om hier even bij stil te staan. Kies je voor ronde of rechthoekige eettafels? Hoe maak je de opstelling? Het is van belang om hier over na te denken, omdat de keuze hierin erg sfeerbepalend kan zijn. Zo vinden mensen ronde tafels vaak intiemer, maar kiezen anderen juist rechthoekige eettafels, omdat dit praktischer is qua inrichting van de zaal.

Houd ook rekening met een gedeelte waar je buffettafels neerzet, waar het eten kan worden gepresenteerd. Laat rondom de tafels voldoende plaats vrij.

Is er een danser in de zaal?

Wat is een feest zonder dansvloer? Zorg er bij het inrichten van de zaal voor dat je genoeg ruimte vrijhoudt om te dansen, ook hier dient de plaats in balans te zijn met de rest van de zaal c.q. het aantal gasten. Maak ook plek voor de DJ, voor zover aanwezig.

Kinderhoekje

Denk ten slotte aan de kinderen. Zorg voor entertainment voor de kleinste gasten, zodat zij zich niet hoeven te vervelen. Wellicht kun je een speciale kinderhoek in de zaal creëren.

zaal inrichten huwelijk 2

Zaal inrichten huwelijk: decoreren

Bij het inrichten van de zaal voor jouw bruiloft mag de decoratie uiteraard niet ontbreken. Misschien heb je gekozen voor een bepaald thema of heb je vaste kleuren die je door wil voeren in de inrichting van de zaal. Er zijn veel manieren om je zaal aan te kleden. Denk hierbij aan: verlichting, bloemen, doeken, eigen foto’s, ballonnen en ballondecoraties, kaarsen, vlaggen, slingers en/of confetti. De mogelijkheden zijn eindeloos en de sfeer wordt volledig bepaald door de aankleding van jouw zaal.

Neem ook de wanden mee in de decoratie van de zaal. Dit creëert extra sfeer en intimiteit. Met behulp van doeken, gordijnen, verlichting, etc. kun je elke gewenste stijl neerzetten.

Rest jou nog één ding: genieten van jouw trouwdag!
We hopen dat je dankzij dit artikel een duidelijk beeld hebt kunnen vormen , zodat jij met een gerust hart de zaal kan inrichten voor jouw huwelijk.

 

Gratis Offerte Feestzaal Decoratie

Ga voor een feest zonder zorgen!

Laat de inrichting aan ons over!
Hier invullen

Feestzaaldecoratie. be

Powered by

DECORATIE  VAN FEESTZALEN

VOOR IEDERS BUDGET!

info@feestzaaldecoratie.be