Feestzaal Decoratie

Decoratie van feestzalen voor ieders budget!

Unieke feestzaal decoratie

 

Je wil jouw feest spetterend en uniek maken. Een onvergetelijke herinnering neerzetten voor alle genodigden.
Wanneer je eenmaal een geschikte locatie hebt gevonden, is het tijd om unieke feestzaal decoratie te vinden. Je kan hiervoor natuurlijk de professionele hulp inroepen van een wedding planner/designer/decoratie bedrijf, maar je kan eventueel ook zelf aan de slag gaan.

Stijl

Maak voor jezelf allereerst de keuze welke stijl je gebruikt in je decoratie. Gebruik dit als richtlijn. Uiteraard kun je variëren met meerdere stijlen, maar het biedt houvast in je verdere keuzes. Kies bijvoorbeeld kleurgebruik (pastelkleuren, zwart-wit), stijl (klassiek, trendy) of thema (zie onderstaand).
Betrek de gehele feestzaal in de decoratie, van plafond tot aan de vloer en van binnen tot buiten.

unieke feestzaal decoratie

Thema voor een unieke feestzaal decoratie

Indien je werkt met een thema heb je natuurlijk al een eerste richtlijn qua stijl en decoratie. Er zijn tal van thema’s om een uniek feest neer te zetten, zoals: bohemian, landelijk, western, stand of zelfs een themafeest compleet op maat, zoals bijvoorbeeld een superheldenthema.

Binnen zulke thema’s kun je vervolgens concreet werken met meubilair en decoratie. Zo kun je binnen een boerenthema bijvoorbeeld strobalen als zitmeubel gebruiken. Of wat dacht je van een bamboe cocktailbar voor een tropisch feest? Of een theehoekje met zitkussens binnen een oosters thema?

Verlichting

Verlichting in je feestzaal is voor een groot deel sfeerbepalend. Hierin kun je erg creatief en inventief zijn. Maak gebruik van kaarsen, kroonluchters, lantaarns, prikkabelverlichting of wandverlichting (verlichtingsslingers of –gordijnen) om de juiste toon neer te zetten.

Om je entree feestelijk aan te pakken kun je gebruik maken van een verlicht paadje, met lantaarns, fakkels of waxinelichtjes in potjes.
In opkomst zijn de zogeheten ‘light letters’; grote, verlichte letters om een statement te maken op jouw feest. Veel gezien als ‘MR & MRS’ op bruiloften, maar zeker ook te gebruiken op andere feesten.

Bloemdecoraties

Bloemen zijn niet weg te denken in de decoratie van een feestzaal. Je hebt hierin veel mogelijkheden om iets unieks te zetten. Een keer iets anders dan een bosje bloemen op tafel? Betrek bloemdecoraties eens om je stoelen aan te kleden, in combinatie met tule stoffen. Veldboeketjes zijn erg trendy; groepeer kleine bosjes in vaasjes en speel hierbij met kleur. Of wat dacht je van om een bloemenboog of prieeltje, gedecoreerd met grote, kleurrijke bloemen?

Behalve bloemdecoraties kun je er ook voor kiezen om je feestzaal te decoreren met (kunst)planten, voor een botanische sfeer . Of met palmbomen, voor een tropisch tintje? Wellicht olijfbomen, om een mediterrane sfeer uit te stralen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ballondecoraties

Ballonnen heb je in alle soorten, maten en kleuren. Met ballonnendecoraties kun je allereerst al voor een unieke entree zorgen. Kies je voor een ballonnenboog, zuilen (bijvoorbeeld met een grote topballon) of trossen met helium gevulde ballonnen?
Je kunt met ballonnen veel variëren om een originele aankleding te verzorgen. Je kunt werken met bedrukte ballonnen, ballonfiguren (bijvoorbeeld hartbogen of ballonbloemen) of letter- en cijferballonnen.

unieke feestzaal decoratie 1

Een unieke feestzaal decoratie met een persoonlijke touch.

Foto’s en/of persoonlijke spullen maken het feest natuurlijk écht helemaal uniek. Er zijn verschillende mogelijkheden om zo’n persoonlijk tintje te creëren.
Veel gebruikt, maar wellicht minder uniek: een televisie of beamer om persoonlijke foto’s af te spelen. Wil je juist eens wat anders? Voorzie de wanden van (grote) foto’s, tekeningen en/of schilderijen. Een steeds populairder wordend middel is het plaatsen van een photobooth, waar alle gasten met speciale props op de foto kunnen gaan. Gegarandeerd een super leuke en originele herinnering voor later!

Of maak persoonlijke bordjes met namen, uitspraken, citaten of reisbestemmingen, en geef dit een prominente plek in de zaal, bijvoorbeeld op de wanden of door er een wegwijzerbord van te maken. Zo heb jij gegarandeerd unieke feestzaal decoratie!

Gratis Offerte Feestzaal Decoratie

Ga voor een feest zonder zorgen!

Laat de inrichting aan ons over!
Hier invullen

Feestzaaldecoratie. be

Powered by

DECORATIE  VAN FEESTZALEN

VOOR IEDERS BUDGET!

info@feestzaaldecoratie.be