Feestzaal Decoratie

Decoratie van feestzalen voor ieders budget!

Feestzaal inrichten verjaardag

Binnenkort vier jij je verjaardag op een bijzondere manier. De feestzaal is uitgekozen en de uitnodigingen zijn verstuurd. De catering is geregeld en een heuse dj is erbij. Er is alleen nog een klein detail wat je moet regelen. De feestzaal inrichten met een leuk thema! Zonder decoratieversieringen is het feest niet compleet. Een lege saaie zaal kan echt niet. Hoe je dat moet aanpakken? Laat het aan een professionele stylist over.

feestzaal inrichten verjaardag 2

De professional

Er komt best wel wat kijken bij een feestzaal inrichten verjaardag. Je wilt een superfeest geven, die niemand ooit nog zal vergeten. De feestzaal moet helemaal kloppen met alles erop en eraan. Zelf heb je geen idee hoe je dat gaat doen en wat er allemaal bij komt kijken. Laat het dan aan een ervaren stylist over. De stylist neemt het werk uit handen en laat jouw feestzaal er schitterend uitzien. Samen nemen jullie van te voren een kijkje in de feestzaal en vanaf daar worden de plannen gesmeed.
Welke stijl/thema gaat het worden?
De stylist krijgt meteen de zaalinrichting te zien en kan aan de hand daarvan een decoratievoorstel/plan voorleggen.
Een groot voordeel is; je hoeft zelf niks te doen. Alles wordt van A tot Z geregeld en na afloop wordt alles weer netjes opgeruimd. Alle feestdecoraties neemt de stylist mee en ook weer mee terug. Zelfs de beste idee├źn en nieuwste trends worden aan je voorgelegd!

Decoratievoorstellen

Een verjaardagsthema voor een man/vrouw/kind zit best wel wat verschil in. Een Sweet Sixteen vraagt om een hele andere decoratie, bijvoorbeeld wanneer iemand Abraham of Sarah wordt. Toch hebben ze allemaal een ding gemeen. Een feestelijke aankleding met ballonnen en slingers. Met een decoratievoorstel kun je kiezen uit welke kleuren ballonnen, slingers, tafelinrichting en sfeerverlichting je de zaal versiert uit wilt laten zien. Ballonnen, servetten, servies met afdruk, zoals leeftijd of foto, een ballonnenboog bij de ingang, happy-birthday slingers en eventueel confetti. Je mag het allemaal zelf bepalen hoe jij het graag zou willen hebben. Vaak heeft de stylist dan al zelf leuke voorstellen gedaan. Een compleet verjaardagspakket, waarin alles al is gecombineerd, geeft extra voorpret.

feestzaal inrichten verjaardag 1

Feestzaal inrichten

Bij een verjaardag met of zonder thema is het van belang dat alles bij elkaar match. Een ervaren stylist zal nooit alle kleuren door elkaar gooien en hier en daar iets ophangen. Er wordt met zorg en aandacht gewerkt. Er wordt gezorgd dat alle kleuren bij elkaar matchen en geen enkele lege en saaie hoek wordt vergeten. De zaalverlichting wordt aangepast met sfeerverlichting, lampionnen en/of licht pompoenen. De kleuren van de ballonnen passen perfect in de stijl van het thema, net als de slingers/vlaggetjes en andere accessoires. De tafels en stoelen zijn feestelijk versierd en de tafels zien eruit om door een ringetje te halen.

Het enige wat jij nog moet doen is genieten van je aankomende feest. Je gasten zullen onder de indruk zijn en zullen nog lang napraten. Een feestzaal inrichten verjaardag werd je nog nooit zo makkelijk gemaakt!

Gratis Offerte Feestzaal Decoratie

Ga voor een feest zonder zorgen!

Laat de inrichting aan ons over!
Hier invullen

Feestzaaldecoratie. be

Powered by

DECORATIE  VAN FEESTZALEN

VOOR IEDERS BUDGET!

info@feestzaaldecoratie.be